Ser på kommentarerna, till inlägget om vad som är viktigast på julbordet, att alla verkar ha rätt klassiska julbord även om ni tycker olika om vad som är godast. Det skulle vara kul att höra om ni har några "konstigheter" på julborden också. Och om ni har dignande julbord med precis a l l t, eller om ni fokuserar på vissa bitar.
Vi har nog ett ganska traditionellt julbord, inga konstigheter och inga överaskningar. Gott, men lite tråkigt. I år ska jag testa en ny rätt, får se hur den går hem hos resten av familjen. Jag ska göra egen rödkål också. För är det nåt som ser riktigt ledsamt ut på vårt julbord så är det den där rosa/lila konservburkssörjan som pappa envisas med att tycka om.
måndag, december 19, 2005
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
4 kommentarer:
Vi ska ha marinerad kycklingfile´istället för de evinnerliga kroppkakorna
Kroppkakor på julbordet låter speciellt. Fast jag älskar kroppkakor så det skulle jag kunna äta när som.
Ja... Vi har fått lite knip i pengapungen så "vanlig" julmat blir det inte hos oss i år tyvärr. :-\ Jag har lite saffran och har hittat ett recept på potatis i ugn med saffran, det provar jag nog. Sen kanske en potatisgratäng eller hemlagat potatismos eller en slags rotsaksblandning med lök vi brukar göra ibland. Så vårt julbord i år kommer att bestå av nån form av potatis, mäjligen med inslag av nån rolig krydda och lök. Och så har jag lagt undan en flaska julmust och köpt en flaska pommac till nyåret. :-)
julpolenta (se recept på tasteline) är jättegott och kan ätas i små bitar eller halva ugnsformar...
Skicka en kommentar