fredag, december 23, 2005

Sista rycket

Dags för sista rycket nu då. Har fortfarande ett par bonusklappar att införskaffa. Och ikväll ska jag göra den där pajen.
Det är ganska trist på tv på uppesittarkvällen numera. Det kanske är så att ingen av de andra kanalerna vågar försöka sig på att konkurrera med Bingolotto? När jag bodde hemma satt vi och zappade mellan kanalerna för alla hade nån form av underhållning. 3ans med Aschberg var bäst.
Vad pysslar ni med ikväll?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Provsmakar skinkan, sillen och glöggen.

Förr i världen visades alltid Beatrix Potters "Sagovärld" på eftermiddagen dan före dan, den brukade jag alltid titta på. Tyvärr slutade de att visa den på slutet av 90-talet. Men, i år är det faktiskt dags att återuppta traditionen, i allafall för mig, eftersom jag har införskaffat den på DVD. Den rekommenderas!

Annika sa...

Jag har precis griljerat skinkan och ska låta den svalna. Det var mitt sista fixande. Alla julklappar och blommor till värdar är ordnade, godis och mat införskaffat eller tillverkat. Nu ska jag bara njuta och umgås. Pinnar över till mina föräldrar om en stund och väntar in min syster med familj, för min kille kommer inte förrän halv tio ikväll.

Anonym sa...

Igår.. då hade jag och sambon vår egen lilla jul här hemma med julmat och några paket :) Sen satt vi och tittade på doobidoo julspecial och sjöng med till jullåtar.. hihi..

GOD JUL!!