onsdag, november 15, 2006

Årets julvärd

Ingvar Oldsberg blir årets julvärd i Svt, ett ypperligt val tycker jag. Vad tycker ni?

8 kommentarer:

Anonym sa...

Åååh vilken underbar blogg! Ramlade över den av en ren slump och åh vad glad jag blev! Jag är ett äkta julfreak älskar allt vad jul heter och börjar längta efter julen redan i augsuti, senast. ;D Detta är helt klart min favoritblogg från och med nu.

Anonym sa...

Nej, inget bra val tycker jag. Jag gillar inte honom. Han känns lite... hm, snuskig på nåt sätt. Fast just julvärdarna brukar inte spela så stor roll för min jul. Kul blogg föresten!

Anonym sa...

julls: vad kul! Välkommen hit :)

mrspitepalt: jag som är ett sånt fan av på spåret :)

Anonym sa...

Å jag hittade hit via mrs pitepalt, hurra för din blogg, jag tillhör också släktet jultok. Välkommen förbi till mitt kaffe, förlåt, glöggrep.

Anonym sa...

Tiffany hade varit roligare. Varför är det så få som vågar prova nya recept till julbaket? Läste att det bara är tre procent, alla andra gör samma visa som förra året.

Jennie sa...

vilken mysig blogg! här kommer jag kika in rätt ofta framöver:) apropå julvärden så tycker jag att oldsberg var ett bra val, han påminner mig om weise med sitt mysiga sätt, och det är en komplimang, för weise ÄR jul :)

Anonym sa...

Alldeles utmärkt val, säger jag.

Anonym sa...

Gillar verkligen din julblogg! :D din sminkblogg också...men den här är så underbar. man får julkänslor när man ser den.